top of page

Nyhedsbrev fra bestyrelsen oktober 2014

 

Kære hundevenner.

 

Her fra bestyrelsen kommer lige en opdatering på stort og småt - hvad der er sket siden sidst og hvad der rører sig i kredsen lige nu....

 

Efter en dejlig sommerferie - er vi for længst i gang igen.  Rigtig mange har holdt en tiltrængt ferie og nogle valgte at bruge en masse energi og et par dage på HAS. Det er vist første gang, kreds 70 har været repræsenteret med så mange deltagere. Stort tillykke med resultaterne og godt gået, alle ☺.

 

Inden opstart, havde vi igen fået opgaven omkring opsyn til Fredericia Kræmmermarked - det var rigtig dejligt, at der var nogle, der tog den tørn. Næste år vil vi meget gerne opfordre til, at disse vagter deles mellem flere personer, således at det ikke er nødvendigt at tage "dobbeltvagter", så det dermed ikke er så krævende for den enkelte. Så BYD endelig ind, når listen bliver hængt op i klubhuset før sommerferien...☀

 

Vi havde en kanon opstart den 24/8 i strålende solskin og med rigtig mange - både nye og gamle forventningsfulde hundeførere. Efter en kort velkomst af Helen blev HF delt op på de respektive hold og trænere. Det osede af god stemning og aktivitet rundt på hele pladsen - rigtig dejligt at se.

Det er jo rigtig dejligt at se og høre, at mange HF rent faktisk kommer til os på anbefaling fra andre, som også har gået hos os tidligere. Det bevirker, at vores hold - Agilityholdene, Hvalpeholdene og Lydighedsholdet er godt fyldt op. IPO holdet p.t. kan godt rumme lidt flere deltagere.

 

Dyrlægeaften blev afholdt den 8/9 sammen med Erritsø Dyrlægerne og var rigtig godt besøgt - vi var 25-30 deltagere - både nye og gamle hundeførere - som fik rigtig meget at vide omkring almen pasning og pleje af hunden, lidt om førstehjælp og diverse opmærksomhedspunkter omkring det at have hund.

En super god aften, hvor vi alle fik noget med os hjem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores IPO 1 DM blev afholdt den 20/9 for 23. gang - igen et super vellykket arrangement, der trak hele 20 deltagere og en masse glade og tilfredse tilskuere. Alt klappede rigtig fint - ja, selv vejret var med os. Langt de fleste bestod med flotte resultater - og til de, der ikke lige gik "igennem nåleøjet " - op på hesten igen. I år havde vi ændret forudsætningerne for tilmelding, idet man for første gang kunne tage prøven på dagen. Det benyttede 1/4 del af deltagerne sig af. Samtidig havde vi igen i år super underlag til vores sporarealer, som også blev taget rigtig godt imod.

At arrangementet forløb så fint skyldes jo selvfølgelig 3 veloplagte dommere, en rigtig god figurant, nogle forventningsfulde deltagere og en masse tilskuere - meeeeen....ikke mindst alle de, der fra kredsen tog slæbet med al planlægningen og udførelsen på dagen. Uden alle jer havde vi simpelthen ikke haft den succes - så tusind tak til alle for et kæmpestort og professionelt stykke arbejde:).

 

 

Vi har ikke ligget på den lade side i denne sæson - mandag den 6/10 havde vi igen besøg i kredsen - nemlig af eksamineret hundemassør Christina Blomme, der fortalte os en masse om, hvorfor massage kan være særdeles gavnligt i relation til opvarmning, nedkøling, genoptræning, skader, stress, ældre hunde, gigt, m.m. Massagen blev kort afprøvet på en velvillig demohund, så alle kunne se det i praksis. Enkelte tog fat i Christina efter indlægget og fik booket en tid til deres egen hund. Også der var der super opbakning med ca. 30 friske hundeejere.

 

 

I september blev der afholdt FCI VM i Malmø og der var vi også fornemt repræsenteret - nemlig af Brian Rohde og Heart von der Flex. Det er så supergodt gået, at man formår at kvalificere sig til et så fornemt stævne - stort tillykke herfra, Brian 👍

 

For nylig har vi været så heldige, at Lars Albertsen har sagt ja til at ville tage uddannelsen til ny kredsfigurant - han er allerede startet på kursus, og på pladsen bliver indlæringen forestået ved Niels Poulsen og Brian Rohde. Det er rigtig dejligt med dette tiltag - tak til jer, der gør arbejdet☺.

 

Brugshunderådet har igangsat en ny Instruktøruddannelse for alle trænere i klubregi. Den består i første omgang af fire moduler - hvor første kursusdag er den 1/11 i Gelsted på Fyn. Der er stor tilslutning fra kredsen allerede, og vi er rigtig spændte på at høre nærmere fra de, der tager turen til Fyn.

Et supergodt initiativ der gør, at vi fremover har mulighed for - ud over at få lidt nytænkning ind - også at få en mere ens linje i vores træning - en "rød tråd".

 

Inden vi holder vinterferie, er der lige et par arrangementer, der skal afholdes - det første er lørdag den 22/11, hvor vi får besøg af en politimand/hundefører, der vil fortælle os noget omkring det at være hundefører indenfor politiet, samt på konkurrenceplan. Carina vil hænge opslag op i klubhuset - så er det bare om at skrive sig på listen, så vi får ligeså god opbakning til denne dag, som til de tidligere tiltag.

 

Dagen efter – den 23/11 holder vi fælles afslutning for alle hold - husk også at mød op denne dag, det plejer at være både rigtig sjovt og hyggeligt🐶. Opslag kommer også her....

 

Afslutningsprøven er lørdag den 29/11 - og i skrivende stund er der allerede en god håndfuld tilmeldt - spændende hvor mange, vi kommer op på... De, der ikke skal til prøve - kom og kig - og få en god hundedag ud af det. Senere på dagen, vil der være julefrokost for alle   - så vi kan få ønsket hinanden rigtig god jul og god vinterferie. Men der kommer nærmere information i klubhuset senere.

 

 

Det var vist sådan i store træk, hvad der rører sig i klubben lige nu - med fare for at gentage mig selv, vil jeg slutte af med at nævne, at vi har en rigtig dejlig træningsplads, som vi skal værne om og hjælpe hinanden med at bibeholde. Ting kommer ikke af sig selv og kun ved fælles hjælp, ved godt kammeratskab og en god omgangstone, kan vi sikre, at klubben til stadighed er et sted, vi synes er fedt at komme - om det er for at træne hund eller måske bare for at få en god snak og en kop kaffe ☺.

 

 

Skærbæk den 25/10 2014

PBV Gitte Friis

 

 

 

 

 

bottom of page